Gratis clubfitting elke dag
De beste merken tegen de beste prijs
Snelle verzending aan huis
De echte golfpro voor u op de helpdesk

Leveren, verzenden & retourneren

Hoe snel ontvangt u uw bestelling? Wanneer u een bestelling plaats streven wij ernaar om uw bestelling binnen één tot twee werkdagen bij u aan te kunnen bieden.

Om zeker te zijn van een betrouwbare en snelle levering maken wij gebruik van de Post NL pakket service. Wij zijn echter wel afhankelijk van de levertijden van Post NL.

Volg uw pakket! Na uw bestelling ontvangt u van ons een Track and Trace nummer waarmee u heel makkelijk via de site van Post NL uw pakket kunt volgen. Klik hier om naar de site van Post NL te gaan

Niet thuis? Uw bestelling wordt twee maal op het door u aangegeven afleveradres aangeboden. Wanneer u het pakket niet aan kunt nemen omdat u bijvoorbeeld niet thuis bent op het moment van afleveren dan laat de medewerker van Post NL een bericht achter waar u uw bestelling kunt ophalen.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland? Voor bestellingen boven de €50,- hanteren wij geen verzendkosten. Wanneer u minder dan €50,- bestelt bedragen de verzendkosten €4,95.

Wat zijn de verzendkosten naar het buitenland? Golf USA verzend ook naar België en Luxemburg. De verzendkosten hiervoor bedragen €10,-. Komt u uit een andere land maar wilt u toch iets bij ons bestellen neem dan contact met ons op via [email protected]

 


 

Bedenktijd en retourneren

Uw bestelling voldoet niet aan uw verwachtingen?

Wanneer een bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet of wanneer u bijvoorbeeld de verkeerde maat heeft besteld dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let wel, om uw product om te ruilen dient uw product aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het product verkeerd in originele staat en in originele verpakking
  • Het product is compleet en niet beschadigd

Voor een snelle verwerking raden wij aan een kopie van uw factuur of order nummer bij te voegen. 

Terugsturen. Wanneer u heeft besloten uw product te retourneren dan kunt u deze aanbieden bij een Post NL servicepunt bij u in de buurt. De kosten voor het retourneren van een product worden niet vergoed door Golf USA. Stuur uw product altijd terug onder vermelding van uw naam en/of order nummer.

 Retour gegevens:

Is uw bestelling beschadigd of niet compleet? Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Neem telefonisch op +31-334944194 of via mail [email protected] contact met ons op. Wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren en het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Bestelling omruilen of geld terug? Zodra uw retourzending bij ons is aangekomen, gecontroleerd en verwerkt gaat de terugbetaling of de omruil procedure van start. Het verwerken van een retourzending duurt ongeveer 3 tot 4 werkdagen.

Wanneer wordt uw geld terug gestort? Uw betaling wordt binnen 8 werkdagen na verwerking teruggestort op uw bankrekeningnummer. Onder uw betaling valt het bedrag van het door u geretourneerde artikel en de eventuele verzendkosten. De kosten van de retourzending worden niet vergoed door Golf USA. Wanneer u na de verwerkingsprocedure en het terugstort termijn nog geen retourbedrag van ons heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected].

Gratis clubfitting elke dag
De beste merken tegen de beste prijs
Snelle verzending aan huis
De echte golfpro voor u op de helpdesk